Cumartesi, Nisan 11, 2026

İngiltere Demokrat Güç Birliği’nden Barış Atay’a Destek

Date:

Londra Merkezli Demokratik Güç Birliği – Britanya ve Türkiye İşçi Partisi – Britanya, ortak yaptıkları bir basın açıklamasıyla, İstanbul Kadıköy’de kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay’a Londra’dan sahip çıktı.

Ertan Şahin – Londra

‘Barış Atay Yalnız Değildir’

‘Barış Atay Halkın Vekilidir’ ve ‘Barış Atay Yalnız Değildir’ dövizlerinin ve Barış Atay fotoğraflarının taşındığı basın açıklaması Britanya Alevi Federasyonu’nun yerleşkesinde düzenledi.

Demokratik Güç Birliği – Britanya içerisinde yer alan kurum temsilcileri ve Türkiye İşçi Partisi – Britanya temsilcilerinin katılımıyla 1 Eylül Salı günü açık havada gerçekleştirilen basın açıklamasında, Milletvekili Barış Atay’a sahip çıkılırken, saldırı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu protesto edildi.

Paylaş

spot_img

İlginizi çekebilir

Bunlara baktınız mı?
Benzer Başlıklar

Elmas Arus: Ne Çalgıcı Ne Hırsız: Biz Abdalız!

Bu yazı Alevilerin Sesi dergisinin 300. sayısında yayınlanmıştır. Dünya giderek...

Abdullah Demirbaş: Somut Barış Pratiği ve Çiçek Bahçesi

Bu yazı Alevilerin Sesi dergisinin 300. sayısında yayınlanmıştır. Öncelikle Alevi...

Av. Aytekin Aktaş: Alevi Soykırımından Kaçan Suriyeli Göçmenler

Bu yazı Alevilerin Sesi dergisinin 300. sayısında yayınlanmıştır. Önceki yüzyıllarda...

Ecevit Emre Dede: Yolumuz Kadimdir, Direncimiz Köklüdür

Alevilerin Sesi Dergisi | Ecevit Emre Dede Röportajı Röportaj : Erdal...

Alevilerin Sesi dergisine abone olmak ister misiniz?